döda den innan den lägger ägg

asså det spelar ju ingen roll hur många gånger jag skriver det här eller hur jävla många fucking gånger man ska behöva strypa folk som verkligen A L D R I G fattar att dom inte får röra hästarna. Dels för att 1: De flesta kastar antingen snöbollar eller stenar på dom. vem fan ska man lita på? 2: Dom FÅR MAT, dom behöver inte matas med bröd eller sockerbitar (?????). 3: barn är det äckligaste som existerar på jorden. 4: föräldrar med barn som är typ 3 år är också det äckligaste som existerar på jorden. 5: alla människor är det äckligaste som existerar på jorden.
 
Det finns ingenting jag hatar mer än folk med barn som tror att detta är slottskogen helt seriöst dom står med sin typ bebis och den matar idomin (som vi vet så naffsar han eftersom jag i stort sätt alltid har godis i fickan och det vet han) och när han naffsar mot fittungens hand så slår dom till honom. LOGIKEN DÄR SNÄLLA??????? Inte så jävla konstigt att han är livrädd om sitt huvud och livrädd när man typ gör hastiga rörelser om vartenda jävla snorunge som är typ 3 bast slår till honom när han vill ha godis SEJROIA_Epsufihkl blir så jävla irriterad och jag kommer ALDRIG förstå folk som bara tror att man kan mata hästarna och sen när man säger till dom så ba: "varför inte????" MEN VILL DU DÖ ELLER VAD ÄR DET DU TIGGER OM???? eller typ """men jag är här med mitt barnbarn!!!""" MEN??????? jaha men okej du är med ditt barnbarn ok ok ok vill du rida också eller???? eller kanske bli skötare på hästen som du precis slog till eftersom han ville ha godis???? eller varför inte gå in i hagen och jaga hästarna när du ändå håller på??  för jag menar det är ju ditt barnbarn så det är ju förståeligt :))))))) 
 
Gränsen har varit nådd allt för många gånger för jag kan inte räkna på hela jordens fingrar hur många gånger jag har fått utbrott på snorungar och deras efterblivna fittföräldrar som tror att dom äger allting bara för att dom har barn. seriöst om jag hade velat att mina hästar skulle blivit slagna av snorungar eller matade med bröd eller vad fan som helst så skulle jag väl för fan ha en jävla lapp på staketet eller???? ser ni någon lapp????? precis :))))))
ska seriöst skaffa nån jävla handgranat eller nåt och kasta på dom nästa gång dom ens går nära staketet helt allvarligt för det är väl det enda som skulle kunna hjälpåa eller??? att man dödar dom typ??? eftersom förra gången jag sa att jag skulle slå ihjäl ungen så fattade han ju ändå inte?? kanske det är bäst att göra det så att han förstår? :))))) och att sätta en lapp där det står ge fan i hästarna skulle väl inte hjälpa för att flräldrarana är ju här med sina barn och barn är ju det underbaraste som finns och dom ska få ta del av naturen :):)):))):)):):)::):):):))ÖL&/(u-kry.et afgnscjktvqrygi
längtar så jävla mycket till den dagen vi flyttar hoppas vi flyttar ut till mitt ut i ingenstans där människor inte ens existerar och framför allt inte fittungar och deras äckliga föräldarar som tror att dom äger världen jaG SKA BLI EN EREMIT
Today | | Kommentera
Upp