Fredag

Hejhej! Igår skrev jag ingenting och har inte riktigt någon anledning till det heller, gjorde inte så mycket på dagen. Lite skolsaker och sånt bara, inget speciellt. Satt uppe till 3 och kollade på massa dokumentärer, haha... Vaknade 6 och kunde inte somna om, men är ändå jättepigg. Förstår inte hur verkligen, men jag klagar inte. Hoppas jag kan somna tidigt idag då... Idag var jag lite i skolan i typ 5 minuter och träffade Felli och Linnea och så. Saknar dom så mycket när jag inte är i skolan längre!!
Efter det åkte jag och mamma och handlade lite och sen kom vi hem och åt och nu ska jag stressa lite ut till stallet för det började regna, och jag ska bort och hoppa Silver i Bingared idag och vill inte att han ska bli blöt innan. Så skönt att det är hoppa-ute-i-paddock-väder när det är Februari liksom! Har en känsla som säger att han kommer vara bomb idag, vi har inte hoppat ordentligt sen i typ somras, bara gjort lite markarbete med upphöjda bommar. Får väl se hur mycket jag har att säga till om idag alltså, haha. 
Hittade denna fula gamla bilden och frågar mig själv varför jag döpte den till "grönkatt" ????? Hade förmodligen en jättebra anledning men kan inte minnas den nu HAHA
Today | | Kommentera
Upp